Sibelius Summer Academy tarjoaa viisi huipputason kesäkurssia kesä- ja elokuussa 2022

Sibelius Summer Academy -kesäkursseilla 2022 soivat vokaaliyhtyeet, vaskisoittimet, Lied sekä jazz. Lisäksi valikoimassamme on verkkokurssin taidehallinnon ammattilaisille ja opiskelijoille. Kansainväliset kurssit tarjoavat huipputason opetusta ja tilaisuuden verkostoitua. 

Kesäkuisella Arts Management @ Sibelius Summer Academy -verkkokurssilla juhlistetaan 25 vuotta täyttävää Sibelius-Akatemian taidehallinnon koulutusta. Seinäjoella järjestettävä Jazz @ Sibelius Summer Academy puolestaan kunnioittaa 25-vuotisia Sibis Jazz Camp -kesäleirin perinteitä. Elokuussa jo kolmatta kertaa järjestettävä lauluyhtyekurssi tuo Sibelius-Akatemiaan Grammy-palkitun Theatre of Voices -lauluyhtyeen ammattilaiset ja ensimmäistä kertaa valikoimaan saatu Lied kokoaa kansainväliset lied-spesialistit opettamaan Helsinkiin. 

Sibelius Summer Academy on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kansainvälinen kesäkoulu, jonka kursseilla opettavat tunnustetut taiteilijat ja opettajat sekä Sibelius-Akatemiasta että maailmalta. Kesäkurssit toteutettiin ensimmäisen kerran vuonna 2019. Kesällä 2022 Sibelius Summer Academy tarjoaa viisi kansainvälistä kurssia. 

Kurssit tarjoavat kesä- ja elokuussa kansainvälistä huippuopetusta Sibelius-Akatemian opiskelijoille ja ulkopuolisille hakijoille. Kurssien yhteydessä tarjotaan yleisölle myös konsertteja, joiden tiedot täydentyvät verkkosivuillemme kevään 2022 aikana. Kurssien tarkemmat aikataulut, hinnat, opettajat ja ohjelma löytyvät verkkosivuilta osoitteesta www.sibeliussummeracademy.fi

Sibelius Summer Academy on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian uusi kesäkurssikokonaisuus. Se tarjoaa nuorille musiikin opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä ja esiintyä yhdessä maailmanluokan opettajien, taiteilijoiden ja muiden opiskelijoiden kanssa korkeatasoisissa tiloissa kannustavassa ja inspiroivassa ympäristössä. Sibelius Summer Academy toteutettiin ensimmäisen kerran 2019. Sen toimintaa tukevat Jane ja Aatos Erkon säätiö ja Wihurin rahasto. 

Lisätietoja Sibelius Summer Academy -kursseista 2022