Löydä uusia polkuja avoimesta – Haku syksyn 2023 kursseille alkaa 3.8.

Taideyliopiston avoin yliopisto tarjoaa monipuolisesti musiikin, kuvataiteen, teatterin ja tanssin opintoja sekä taidealalle soveltuvia yrittäjyys- ja työelämäopintoja.

Avoimen yliopiston kursseilla voit tutustua taiteen korkeakouluopintoihin, täydentää ammatillista osaamista tai harrastaa taidetta parhaiden asiantuntijoiden opetuksessa. Hakuaika Taideyliopiston avoimen yliopiston syksyllä käynnistyviin opintoihin alkaa 3.8.2023. Tarkistathan myös kurssikohtaiset hakuajat ja -ohjeet.

Syksyllä 2023 voit opiskella avoimessa yliopistossa muun muassa teatteri- tai musiikkipedagogiikkaa, jazzmusiikkia, näyttelijäntaidetta, kirjoittamista, mokulitografiaa tai värioppia. Opetustarjonnasta löytyy myös taidealalle soveltuvia yrittäjyys- ja työelämäopintoja.

Yrittäjyydestä kiinnostuneet voivat hakea jo nyt syksyn 2023 Uniarts Hubiin. 12 viikkoa kestävä esihautomo-ohjelma tarjoaa kattavan näkymän taide- ja luovien alojen yritystoimintaan ja apua oman yritysidean kehittämiseen. Katso lisätiedot ja hae syksyn esihautomo-ohjelmaan 18.8. mennessä.

Maksuttomia opintoja taiteen vapaan kentän ammattilaisille ja Taideyliopiston alumneille

Syksystä 2023 alkaen Taideyliopiston avoin yliopisto tarjoaa vapaan taiteen kentän ammattilaisille maksutonta työelämäkoulutusta ja -palveluita. Elokuussa hakuun tulevat muun muassa johtamiseen ja projektinhallintaan keskittyvä Pyörre-opintokokonaisuus sekä räätälöityä työelämäkoulutusta ja -ohjausta tarjoava Ura+-palvelupilotti. Katso lisätiedot Pyörre-opintokokonaisuudesta ja Ura+-palvelusta.

Myös Taideyliopiston alumnit, jotka ovat valmistuneet 1.8.2020 jälkeen, voivat täydentää opintojaan maksutta Taideyliopiston avoimen yliopistossa. Lue lisää jatkuvan oppijan opinto-oikeudesta.