Elokuun konserttivinkit

Vielä on kesää jäljellä! Elokuussa kuullaan muutamia kesäkonsertteja, nautitaan kesän nuorista taiteilijoista ja koetaan Helsinki Harp Festival

Eero Moilanen Olli Moilanen

Kesäkonsertit Järvenpäässä

Kesäkonsertit Ainolassa ja Kallio-Kuninkalassa tarjoavat ainutlaatuisia konserttikokemuksia inspiroivassa ympäristössä. Tule ihastelemaan Ainolan ja Kallio-Kuninkalan suloisia tiluksia Tuusulanjärven rannalla ja viettämään rentouttavaa kahvihetkeä keskellä kesäpäivää valloittavan musiikin parissa.

Tutustu elokuun kesäkonsertteihin

Kesän nuoret taiteilijat, Musiikkitalo & Pohjoinen Rautatiekatu 9

Konserttisarja 15.8.–15.9.2023 esittelee vastikään valmistuneita ja opinnoissaan erinomaisesti menestyneitä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijoita.

Tutustu kesän nuoriin taiteilijoihin

Helsinki Harp Festival 2023

Tämän vuoden Helsinki Harp Festivalin teemana on hyvinvointi sekä harpistisäveltäjät menneestä ja nykyhetkestä. Festivaali järjestetään toista kertaa Helsingin Musiikkitalossa yhteistyössä Sibelius-Akatemian ja Suomen Harpistit ry:n kanssa 31.8.—3.9.2023. Miltei jokaisessa konsertissa kuullaan useampaa kuin yhtä harppua kerrallaan, ja sehän on harvinaista herkkua myös harpisteille itselleen – saada soittaa yhdessä.

Tutustu Helsinki Harp Festivalin ohjelmaan